onsdag 31 augusti 2011

VAS (Vård av Smilla)

Jaha nog kom de på besök de dumma bacillerna. Idag fick K hämta hem Smilla från förskolan framåt eftermiddagen. Hon var ganska hängig när jag kom hem framåt fyra-snåret. Då låg och sov i soffan bredvid sin pappa.

Jag är glad att hon har ätit bra trots snuvan och febern. Hon sov även hela förra natten i ett sträck och det var ju bra. Jag gav henne en alvedon nyss för hon verkade så himla down, pluss att några tänder håller på att tränga fram på ett besvärligt ställe. Det verkade hjälpa henne för just nu är hon hyfsat pigg.

Tycker bara så synd om henne för näsan rinner hela tiden.

Så imorn blir VAS (vård av Smilla) för min del. K har första dagen på sitt nya jobb så han kan ju inte stanna hemma. Tur att jag hann fixa klart med alla lektioner så det är inga bekymmer för kollegorna att genomföra mina lektioner. Vi är nästan bara småbarnföräldrar på mitt jobb så det är skönt att man har förståelse för varandra.

Lilla sjuklingen med en trött mama
Nu ska jag ta och mysa vidare med min lilla sjukling.

3 kommentarer:

Malin sa...

Usch vad trist men skönt att du har förstående kollegor.

Min nya lägenhet ligger i Rönninge/Salem, jag är uppvuxen där så det känns skönt att vara tillbaka där.
Jag flyttar dit den 1 okt så jag försöker bli av med den här lägenheten så fort som möjligt eftersom jag har dubbel hyra ända till 1 dec.

Kram

Johanna - Mamma till Lova♥ sa...

Hej! Overallen har jag köpt på Lindex, nu har Lova storlek 74. Overallen fanns upp till stl 80, så skynda fynda om du vill få fat i en! Super fräsig, och det var liksom bara vi. Vagn och allt är ju med samma mönster! Kram♥

Angelica sa...

sv:Ja,det är superkul att köpa nya skor till de små <3

Näe,stackars gumman då,hoppas hon kryar på sig snabbt!