lördag 20 augusti 2011

Det är lugnt

Jag och Smilla har precis kollat på Chuggington på tv och ätit frukost samtidigt. Myspys en lördagmorgon. Nu pysslar hon med sitt här så jag passar på att blogga och sen läsa era bloggar.

Det blir en lugn helg denna helgen. Det enda som är inplanerat är att C & A kommer hit med sina barn  på eftermiddagsfika idag. Annars ingenting och det känns så skönt. Det har varit en ganska kaotisk vecka på jobbet där schemat inte har fungerat av diverse olika skäl. Men vi glömmer det nu.

I helgen ska vi försöka hinna med att måla bastun. Vädret ser ju att att bli hyggligt för den sysslan. Soligt men inte nån värmebölja precis. Tycker att det blir mer och mer höstlikt för var dag. Jag har sprungit några kvällar den här veckan och luften känns mer höstig och det luktar höst också. Jag hoppas att jag kan ta en springrunda med doggisen idag.

Nu ska jag ta och kika på era bloggar medan jag dricker kaffe.

6 kommentarer:

Fiffi sa...

Sorry för dåligt kommenterande men det har varit mkt den här veckan.
Toppen (den gröna) jag hade på mig förra lördagen är från MQ och den köpte jag för ca 2 år sen.
Det blev inget gymmande igår, jag höll mig i krokarna runt dagis ifall att de skulle ringa och säga att Oliver var ledsen. From måndag drar jag igång på riktigt, och då skall jag köra en diet där jag VET att jag går ner. Måste ner nu en gång för alla!!
Vad hittar ni på för skoj i helgen då?
Kram

Malin sa...

Jag har tänkt börja jobba i mars någon gång, ska söka förskoleplats till mars och sen beror det lite på hur deras inskolning ser ut.
Jag har tänkt jobba 80% och jag har hyfsat koll på förskolorna som finns där, får se om jag ska kolla runt lite eller så söker jag de 3 ställena jag kan tänka mig.

Angelica sa...

chuggington är Caspers faviorit det också )
Mycket bättre än cars :P hehe

Lina sa...

Blev vi åkte iväg och handlade lite födelsedagspresenter till H. OCh även lite annat smått och gott blev det ju förstås :) Tänkt jag skulle visa senare. Nu blir det en lugn kväll här hemma med bara en massa mys. Åhh vad man uppskattar helgen på ett annat sätt nu mot när man va mammaledig :) Kram

Anonym sa...

Låter som en härlig start på dagen!

Johanna - Mamma till Lova♥ sa...

Vad skösnt med en lugn helg, det kan man verkligen behöva ibland. Mysigt med fika gäster, vänner och fika i en härlig kombo!
Hoppas ni får en fin söndag, kram till dig♥