lördag 13 augusti 2011

Sun is shining, the weather is sweet

Nyss när jag och S kom ner för att äta frukost så slog mig tanken att jag var sugen på att elda i kaminen i vardagsrummet. I den har vi inte eldat sen mars. Men imorse kändes det lite ruggigt och höstigt. Jag tycker det känns som hösten närmar sig mer och mer. Det är nåt med luften och även folks beteenden. Jag tycker inte som det känns som sommar längre utan lite mer för-höst eller vad man ska säga. Gillar hösten men än är jag inte redo för den. Älskar att tända ljus, elda i kaminen, klä mig mysiga tröjor, ta långa promenader i skogen osv.

Den här sommaren har varit riktigt crappy väderleksmässigt. Regn, regn, och mer regn. Men det har åtminstone varit varmt, eller klibbigt ska vi kanske säga. Det började ju så bra där i maj och början av juni med varmt och gott väder men se spårade det ur. Jag tror att varenda lågtryck drog förbi Skånelandet.

Vädret idag ser ju ut att bli fint iaf. Nu skiner solen från en klarblå himmel. Jag håller alla tummar att det ska hålla i sig. Vill åka till Festivaldax för gå en runda där med S. Jag ska även se om jag kan få med mig maken ut i skogen för att plocka svamp. Kännner för en utedag idag med busisen. Vi har inga speciella planer alls för idag vilket känns skönt.

Jag och S steg upp vid halv 7. Nu har vi ätit lite frulle och kollat på Chuggington. Jag ska ta mig en kopp kaffe till nu. Funderar på att springa en runda idag men vi får se. Det beror lite på när K vaknar.

Vad ska NI göra för nåt kul idag?





6 kommentarer:

Fiffi sa...

Här tittas det oxå på Chuggington, Djungelhjul, Händige Manny.. ;O)
Vi (i Stlm då då) har haft rätt fint och varmt väder i sommar men den har varit ALLDELES för kort!
Idag blir det ännu ett 1-års kalas för oss, vad hittar ni på då?
Kram

waterlily sa...

Ha en jättebra lördag! Kram

Angelica sa...

Förlåt att jag är urdålig på att svara,men det beror mest på att jag bloggar mer och mer inne på allt för föräldrar och kommer nog att avsluta min blogg här på blogg.se. Men följ mig gärna inne på aff. http://blogg.alltforforaldrar.se/angiethehappiest/

Anonym sa...

Trist med dåligt väder... Hoppas ni får en toppendag!

Malin sa...

Ja visst känns det som att hösten snart är här, i dag har vi haft rätt så varmt dock. Skönt!!

I går käkades det kina mat =P

Lina sa...

Tack! Köpte den när det va nån utförsäljning på Name It kläder i för länge sen, tror det va innan jul tom :) Älskar den men konstig nog är det inte samma orangea färg trots det va ett set man köpte....