fredag 5 augusti 2011

Städmani

De senaste dagarnaa har det nog slagit slint i skallen på mig. Jag fått världens behov av att städa. Hela huset måste vara genomstädat nu när det snart är jobbdags för mig. Jag har fixat, donat och pustat. Tvättat alla kuddar, täcken, plädar, gardiner och mattor. Den stackars tvättmaskinen har fått slita hårt. Jag har hunnit putsa några av alla våra 25 fönster, resten ska hinnas med innan jobbet startar. Jag har dammsugit golv- och taklister, soffan med alla dess kuddar, lampor, ja allt som går att dmmsuga har jag dammsugit. Jag har högtrtyckstvättat ett par mattor. Nu ska jag bara dammtorka, torka golv, duscha lite blommor och organisera några saker. Det känns gott att gå till jobbet igen och veta att det är gjort. Känns nästan som en höststädning trots att det är sommar än.

Jag ska köpa nya gardiner sen till salongen och lite nya växter. Men det får vänta ett tag till, iaf tills höstmörkret börjar falla igen.

Den här städningen har påmint mig hur det var när jag var höggravid i vecka 39 och sprang runt och storstädade hela huset och bilen med hjälp av mina goa föräldrar. Pappa tyckte nog att jag tog i lite väl mycket när jag kröp runt på knäna i bilen och dammsög den. Då skulle allt förberedas för bebisens ankomst nu ska det förberedas för jobb.

Men idag hoppar jag sstädningen och kör till Kristianstad och shoppar lite. Förhoppningsvis hittar jag det jag letar efter.

Ha det bäst!

Min lilla sabotör när jag putsade fönster

Passade på att pussa de nyputsade fönstrena

Haahaa mamma puss puss

Här ett kort taget genom det nyputsade fönsterna, ett som lillfisen inte lyckades pussa ner ;)

4 kommentarer:

Fiffi sa...

Sv: Jag har dessvärre inget jobb att gå tillbaka till så jag letar jobb som en toka nu. Har haft eget bla och det skulle jag såååå gärna vilja ta upp igen men har tyvärr inte de pengarna nu. Nu letar jag jobb inom kontor, administration.
Vad gör ni för kul i helgen?
Kram!

Malin sa...

Hahaah busunge!!

Vi åker den 21 sep och Alma blir 10 månader den 30 sep. Resan tar 4 timmar, tidigt på morgonen åker vi dit och sent på natten hem. Jag har bokat plats längst fram för mer benutrymme och att Alma kan sitta på golvet framför, om hon vill.

Nina - Glamourmamman sa...

Men jisses!! Om du har krafter över får du gärna komma hit och städa lite också - kan bjuda på lite vin :-) Ha en fin fredag!

Kram Nina

Anonym sa...

Åh, vad du är duktig! Det är ju bara att passa på om man får värsta städmanin!