måndag 22 augusti 2011

Inskolning

Idag var det Smilllas första inskolningsdag. Jag var spänd imorse på hur det skulle gå. Det hade jag inte behövt vara. Smilla hade fixat det galant idag! I början hade hon varit lite avvaktande en kort stund men sen så hade hon fått syn på en dockvagn och satt kurs mot den och lekt loss med den. Hon älskar dockor och dockvagnar. Enda gången hon skrek var när K skulle ta henne med hem därifrån. Det måste väl vara ett gott betyg till förskolan. Hon har fått en "egen" fröken som ska följa henne genom förskolan, och K hade fått ett gott intryck av henne. Tydligen var en lite pojk som hade blivit lite förtjust i henne där. Hihihi. Så sött! Men jag menar, jag förstår honom, hon är ju sååå söt;-)

Imorgon är det dags igen, inskolningdag nr 2. Min stora lilla flicka. Vi håller tummar och tår att det ska gå lika bra.

5 kommentarer:

waterlily sa...

Toppen att det gick bra idag! Kram!

Angelica sa...

näe,blev absolut inte klar md uppgiften. den är jättesvår :/ här är frågan jag ska svara på.
: Beskriv vilka lagar och styrdokument som reglerar de olika verksamheterna på såväl nationell som kommunal och lokal nivå inom förskola och skola/fritidshem.
(Ta med namnet på dem, kortfattat om vad de handlar om samt vilken verksamhet respektive styrdokumenten och lagarna riktar sig till. )

Malin sa...

Vilken härlig start på inskolningen!!

Jag har inte berättat än vad det är, vill vänta lite och se hur det går och blir =)

Anonym sa...

Vad duktig hon är! Stora tjejen!

Johanna sa...

Så roligt att det gick så bra! Börjar det så så lär det säkert fortsätta på samma sätt. Linnea har ännu inte haft en enda dålig dag på dagis. Hur går det på jobb nu, lite lugnare hoppas jag. Tycker att det var stark av dig att klara av så långa dagar direkt, jag hade varit gråtfärdig! Kramar!