söndag 21 augusti 2011

Underbara dag!

Började dagen med sovmorgon till 08.00, vilket var helt underbart! Jag var trött och sliten igår occh hade ingen energi alls förrän sent på eftermiddagen. Men imorse vaknade jag full av energi. Passade på att sticka ut och springa en runda vid 9-snåret med doggisen eftersom jag kände mig så energisk. Vädret var helt fantastiskt! Klarblå himmel och vindstilla och klar höstluft. Direkt efter springrundan var det bara att snabbt hoppa in i duschen och sen fixa till sig, för sen körde vi iväg till ett stort loppis som anordnas en gång per år i krokarna av oss. Vi hade aldrig varit där innan eftersom vi ytterst sällan går på loppis. Men nu behöved vi ett gammalt och litet bord till förrumet i bastun. Ett litet bord att ställa kall öl och lite tilltugg på. Vi hade tur och hittade ett ganska snabbt. Priset var helt sanslöst, 5 kr!!!!! Trodde jag hörde fel när han talade om priset för mig. Nu ska det bara slipas och målas så det blir fint.

Efter att ha strosat runt på loppisen en stund blev vi hungriga och bestämde oss för att köra Donken och äta lunch. Det är ju inte det godaste men vad gör man inte ibland för att slippa laga mat?

Väl hemma igen hann jag med att klippa häcken upp mot gatan, och rensa ogräs i trädgården. Nu ska jag upp på övervåningen och sortera tvätt och sen är det nog dags att väcka lilla S. Hon har sovit i snart 2,5 timmar. Tror att hon occh jag sticker ut och hänger i trädgården sen.

Gissar att kvällen blir lugn. Imorn är det ju jobbdags igen. Vad helgerna går fort nu när man jobbar.

Hoppas ni har en fin söndag!

Inga kommentarer: