måndag 29 augusti 2011

Du är inte välkommen här herr Bacill!!!!!!!!!!

Jaha då har vi fått besök av de första dagisbacillerna. Blääh. Visste ju att de skulle komma förr eller senare, jag hade i och för sig hoppats på senare. Imorse när jag gick till jobbet var Smilla lite småsnorig och när jag kom hem var hon dunderförkyld. Stackars liten. All cred till henne som trots snorandet var totalt toppad ikväll. Funderade ett tag på om nån hade bytt ut vår tjej på förskolan idag. Jisses vad hon har varit busig hela kvällen. Hon har gjort allt hon inte får göra. Pust! Det var riktigt svettigt ett tag.

Fick i henne lite näsdroppar innan läggdags. Jag hoppas att de hjälper och att natten inte blir alltför stökig. Jag passade även på att lägga några böcker under huvudändan på hennes säng. Kanske kan det hjälpa henne litegrann. Ska även ladda upp med en mugg vatten till henne ifall hon vaknar i natt.

Nu är det väl bara en tidsfråga innan man själv åker på bacillerna. Är Smilla förkyld, är mamma förkyld. Vill inte bli sjuk. Jag ska ju till Ullared på lördag och shoppa.

Nehej nu får det vara slutgnällt för idag. Snart dags för Hollywoodfruar, dessa stackars rika fruar som lever i en annan verklighet än en själv ;-)

Baciller på inmarsch!!

5 kommentarer:

Malin sa...

Usch håller tummen att du klarar dig!

När jag jobbade var jag inte sjuk speciellt ofta, blev nog lite immun när man var runt snoriga barn mesta tiden men undrar hur det blir nu när det är dags att jobba igen...sen drar ju Alma med baciller från sin förskola också.

Kram

Johanna sa...

Nej, vad tråkigt!! Stackars liten! Vi åkte ju också på baciller direkt o jag har precis börjat bli fri från dem. Segt! Nu när vi båda pluggar också så får vi ju slåss om vem som ska vara hemma nästa gång vi blir attackerade!

Tack, en otrolig lättnad att allt kändes så rätt, hoppas att det fortsätter så bara =)
Kramar o krya på er!

Johanna - Mamma till Lova♥ sa...

Usch hoppas att det inte blir så mycket av de där små elaka bacillerna, och att du klarar dig. Jag brukar alltid åka på något när jag går ut och gör praktik.... Kram♥

Lina sa...

Usch e så jobbigt med alla baciller. Tror jag dragit med mig en del hem då Hailey blivit riktigt förskyld och även feber härom dagen. Än så länge känner jag inget men antar det som sagt kommer förr eller senare... Hoppas S kryar på sig snabbt!
Kram

Angelica sa...

Vi har också drabbats av de, :/ Men nu är grabben frisk och kom till förskolan idag pigg och kry <3

Hoppas det blir bättre snart.