lördag 27 augusti 2011

Myspys

Underbart! Det är lördagmorgon och hela dagen ligger orörd framför oss. Jag och Smilla är ensamma hemma idag hela dagen eftersom K är i Karlskrona på möte med sitt Sydafrikagäng. Han åkte precis och kommer inte hem förrän framåt tio-snåret ikväll. Vi ska inte göra nåt speciellt, ta en promenad med doggisen nu på morgonen, leka både ute och inne, mysa, sova en stund och bada ikväll. Det ska bli underbart att bara ta dagen som den kommer för det har varit ganska mycket hela veckan, speciellt för Liten. Vädret ser ut att bli helt fantastiskt idag så jag tror vi kommer att hänga ute en hel del. Smilla älskar att utforska i trädgården, hon vill alltid gå ner till vår brygga en stund och sitta där och titta ut över vattnet och sen vill hon gärna klättra en stund på stolarna i lusthuset så det får vi väl göra idag.

Bjuder på några suddiga bilder från morgonen tagna när vi lekte med webcamen.









4 kommentarer:

Fiffi sa...

Härligt med en sån dag! Vi har full rulle hela helgen vi, iväg på en festival idag och imorgon ännu ett 1-års kalas!
Hoppas ni mår bra och att ni får en superfin dag!
Kram

The Housewife sa...

Tack, ja dom är jätte fina byxorna. Finns att köpa på Lindex. Passar bra nu med såna byxor eftersom dom rör sig så mycket.

Lycka till med inskolning
Kram

Malin sa...

Låter som ni får en fin dag, vi ska i väg på dop och få lite gäster i kväll.

Jo läggningen gick bra men hon var uppe till 20.30. Det brukar ta ca 40 min för henne en "vanlig" dag, det är för att jag försöker lägga henne och gå ut därifrån. Så jag går fram och tillbaka ett antal gånger innan jag ledsnar och får ta fighten där inne ;)

Johanna sa...

Låter som att ni har alla förutsättningar för att få en underbar lördag!
From nästa vecka så kommer helgerna vara heliga för oss också. Första gången på evigheter som vi kommer få känna på den där riktiga helgkänslan efter många års obarbetande. =)

Kram!!!