söndag 28 augusti 2011

Sköna söndag

Jag och Smilla är precis inkomna från en skön förmiddagspromenad med grannen och hennes två barn. Det är ganska blåsigt men skönt väder idag. Vi tog rundan runt sjön. Det är alltid kul att babbla med nån som har barn i samma ålder som en själv. Man har funderingar kring samma saker och det är gott att vädra dem med nån annan.

K har åkt till K-rauta i Malmö för att inhandla bastuaggregat och dörr till bastun. Det är nästa steg som behövs för att vi ska kunna beställa skorsten. Jisses vad jag längtar tills jag kan basta! En sann finne som jag är så måste jag givetvis ha fredagsbastu. I 5 långa år har jag drömt om den här bastun och nu är den äntligen på väg att växa fram. En finne utan bastu är ingen riktig finne ;-)

Har inga speciella planer för dagen här hemma idag. Det blir väl det vanliga, dvs städa och tvätta så man är redo att möta nästa veckas utmaningar. Jag tycker det är så hima skönt att softa i soffan på söndagkvällarna när S har lagt sig, och man vet att allt är ordnat och förberett inför kommande vecka.

Här får ni några bilder tagna på S igår under kvällsmaten. Hon tyckte man kunde ha grön pasta i håret! Eller så såg hon till att det var ett säkert kort för kvällsbad.


Kan man ha pasta i håret också?!

Mums mums gott med lax och pasta

Inga kommentarer: