torsdag 11 augusti 2011

Lååååång dag

Jag är precis hemkommen från jobbet. Klockan är 20.39. Åkte till jobbet kl 06.50 imorse. Så ni vet ju att det innebär att jag inte har träffat min lilla busis på hela dagen. Känns lite trist. Ska genast passa på att krama henne lite extra imorgon. Anledningen till den långa arbetsdagen är att vi hade infomöte för eleverna som börjar år 1 på gymnasiet och deras föräldrar. Mötet gick jättebra och det var kul att få ett ansikte på de elever som jag är mentor för. Jag vet inte om jag har sagt det innan men jag jobbar med elever på gymnasienivå som har diagnos, dvs ADHD, asperger, OCD, autism, läs-och skrivsvårigheter osv. Jag älskar mitt jobb även om det i perioder är tufft och slitigt. Tycker verkligen att lärare är mer värda än de får cred för. Men det är en annan diskussion och den tänker jag inte hålla här ;)

Imorn är det fredag och då är dte föreläsning av Anders Jönsson kl 09.00 i aulan. Kl 13 har jag möte med övriga språklärare och efter det hoppas jag på att kunna packa ihop mitt arbete ganska snabbt för den dagen och inta helgen. Lite mer fredagslängtan nu igen.

Blev lite shoppat på lunchen idag. Fick ju rabatt på H&M. Blev denna och tänker mig att den är  snygg till stövlar i höst.




Bilder lånade från H&M

3 kommentarer:

Lina sa...

Oj vad spännande ditt jobb lät. Är utbildad lärare mot yngre åldrar och jag skulle gärna vilja jobba med ungefär samma diagnoser men på förskolenivå. Ha en fortsatt bra kväll! kram

Johanna - Mamma till Lova♥ sa...

Sv: Det är nog det bästa som finns att se hur de små ständigt lär sig nya saker, och upptäcker allt för första gången!
Vilken resa! Kram♥

Anonym sa...

Where would the world be without teachers!!! Love the jacket :)