fredag 26 augusti 2011

TGIF

Wohooo det är fredag och helg! Veckan har gått jättefort men det är ändå nåt speciellt med fredagskänlsan när man jobbar. Idag har jag en kort dag på jobbet. Jobbar mellan 08.00-12.30, lyxigt va? Anledningen till den korta dagen är att vi ska iväg och spela minigolf med eleverna idag, och de får sluta efter det så då gör även jag det eftersom jag har förberett nästa veckas lektioner. Ska bli underbart att komma hem i god tid.

Ikväll ska vi till grannarna på middag med nya bekantskaper. Det är ett par engelsmän som har köpt hus i vår lilla by och de vill lära känna lite nytt folk så då bjöd grannarna in oss. Ska kanske säg det att engelsmännen köpte grannarnas förra hus så på så vis har de lärt känna varandra. Det ska bli tevligt!

Det har gått superfint på förskolan för S! Hon är nöjd med att vara där. Fröknarna säger att hon är nyfiken av sig, en liten undersökare, och att hon verkar väldigt trygg i sig själv. Lite förvånade är de över att hon är så lätt distraherad när hon gråter. Det är sällan S gråter mer än 2 min. Skönt. Hon äter bra där och är aktiv. Idag ska hon vara där ensam i fyra timmar. Det ska bli spännande att höra hur det gick.

Ha en go fredag!

2 kommentarer:

Lina sa...

vi ska till södertälje, skogshöjs spa. ska bli hur härligt som helst, få koppla av och bara rå om sig själv.
Visst är det härligt med fredag, den dagen ser man verkligen fram emot :) Härligt för dig sluta tidigt, så mycket längre helgen blir då! :)
skönt det går bra för S på förskolan. Det känns så viktigt när de spenderar så pass mycket tid i veckan där, ska ska man alla trivas, både barn och förälder! trevlig helg! kram

Angelica sa...

sv:Ja,det är ju en del filmen,men jäklar vad kul detär att samla på dem :)