tisdag 9 augusti 2011

Lite ångest

Usch usch usch! Det börjar kännas mer och mer att jag ska tillbaka till en annan slags verklighet imorgon. Måste säga att det värker i mammahjärtat nu. Tror jag pussar sönder min lilla flicka idag. Det kommer säkert att kännas bättre när man väl ha kickat igång allt imorgon. Men just nu... :(

Tänker tillbaka och inser hur mycket som har hänt den här tiden, vad mycket skoj vi har haft. Gått på babysim, babysång, babyträffar, hälsat på vänner, myst, rest till Tyskland, USA och Thailand, tagit oss igenom diverse förkylningar och andra åkommor, varit till Skånes djurpark, Skansen, Hanö, hängt med mummo och ukki, ja listan kan göras hur lång som helst och hela tiden poppar det upp saaker vi har gjort.

Under hela den här tiden har du min lilla skatt utvecklats och blivit en positiv och härlig tjej. En liten tjej med en alldeles underbar personlighet, en riktigt liten charmis, som gärna lägger huvudet på sne och pratar på sitt eget språk. En tjej som sällan är tyst och som gärna gestikulerar när hon pratar. En bestämd liten donna. En liten tjej som det är fullt ös på hela den vakna tiden, sitta still vad är det? En liten tjej som älskar djur, speciellt katter. En liten tjej som ibland skojar till det. En tålig liten tjej som snabbt reser sig upp när hon har trillat eller slagit sig, en riktig liten tuffing. En liten nyfiken tjej som gärna undersöker världen. Även denna lista skulle kunna bli hur lång som helst men jag ska inte plåga er ;)

Ni förstår nu va att hon är det bästa jag har!
Mitt bästa!


Nyfödd!

4 kommentarer:

Johanna sa...

Så fint skrivet! Förstår hur du känner dig. =(

Efter att ha klarat av första inskolningsdagen så känns allt lite lättare här iaf. Linnéa hade så kul o struntade totalt i mig. =)

SV: Nej, jag ska inte plugga alls när jag är mammaledig. Tror att det blir svårt eftersom att utbildningen består av så mycket praktik och praktiska seminarium. Ska prata med studievägledaren o se vad hon rekommenderar dock...

Ha en underbar sista dag som mammaledig!!
Kramar!!

Johanna - Mamma till Lova♥ sa...

Tack så hemskt mycket!
Vad roligt att du hittat hit♥

Jag blir lärare för 0-12 år.
Tycker själv att den vidden på ålder är något bred, jag vill helst jobba inom skolan så jag har valt mina specialiseringar mot skolans år.

Förstår om det känns lite tungt att gå tillbaka till jobbet, det är inte svårt att älska att vara mammaledig...
Kram till dig♥

Malin sa...

Jag förstår dig men det kommer säkert kännas kanon. När är det smilla börjar på förskolan?

Nej jag har inte köpt den videon, får se om jag gör det eller inte =)

Fiffi sa...

Ååååååååååh jag känner sååååååå igen mig i det du skriver!!
Japp, för oss är det dags i nästa vecka, på Olivers 1-års dag är det dags för den första dagen (inskolning)!
Jag har positiv inställning till inskolningen, förskolan och hela den biten men det skär som sagt i mammahjärtat. Min lille kille är ju så stor nu, men ändå så himla liten!!
Jag har inget jobb att gå tillbaka till så jag letar som en tok just nu.
Kram och lycka till imorgon nu!!