onsdag 3 augusti 2011

Snabbis

Det blir ett snabbt och kort inlägg. Jag är urusel på att blogga just nu. Men just nu njuter jag av mina sista dagar som mammaledig. Jag har ca en veckas ledighet kvar sen är det tillbaka till en annan slags verklighet. Tycket det ska bli kul och har absolut ingen ångest. K kommer att vara pappaledig med S till första september och han kommer att skola in henne om ett par veckor. Givetvis kommer jag sakna min lilla flicka som är min kompanjon i allt. Under 1,5 årstid har hon fått hänga med mig på det mesta. Min lilla trollis! Jag har ett jobb där jag trots allt har 13 veckors ledighet på ett år så vi kommer att få tid tillsammans lilla fröken och jag.

Så dagarna nu består av sol, bad och mys. Vädret är underbart! Hett hett hett and me like it!

Hoppas ni har det bra också!

3 kommentarer:

Malin sa...

Samma här, ekar lite med inlägg på bloggen men snart blir det kallt och dåligt väder och då kommer de nog i gång igen.

Fiffi sa...

13 veckors ledighet???? Vad jobbar du med? Härligt i alla fall!!
Det känns i mammahjärtat mitt att lämna Oliver på dagis nu om ett par veckor men tycker även att det skall bli väldigt skönt, få lite mer rutiner, jag får min vuxna tid etc. Men det känns i hjärtat det gör det, det har ju bara varit vi om dagarna. Tror dock att jag kanske kommer få lite mer energi, jag är ju ensam om allt hela tiden och nu de senaste dagarna orkar jag knappt göra nåt :O(
Njut nu av de här soliga, varma dagarna, det tänker jag gära!!
Kram

Johanna sa...

Ja, du har ju verkligen ett barnvänligt yrke så att säga. Iaf under loven, annars jobbar ni ju på som få ni lärare!
På min mammas arbetsplats (Komvux i Burlöv) så har de ändrat till semestertjänster istället o ingen jublar precis.

Önskar dig en underbar sista vecka som Mammaledig! Här ska det njutas trots det dumma regnet som hittat hit igen. Kram!!