fredag 12 augusti 2011

A good Friday

Jag har haft en bra fredag så här långt. Föreläsningen med Anders Jönsson om likvärdig bedömning var riktigt bra. Den väckte en massa bra tankar inför kommande termin. Lunchade på stan åter igen med goa kollegor. Sprang iväg på ett språkmöte. Hann därefter börja brainstorma med kollegan M om vårt kommande tema som kommer att bli superkul att jobba med. Längtar!! Älskar när man får kickar på jobbet.

I eftermiddag när jag kom hem framåt halv 4 så hade bastun stomrests. Nice! Bygget har flytit på bra.  Vi hann ta en liten fika på eftermiddagen innan det var dags att köra K till stan för herrträff. Nu har har jag precis gett S mat och hon leker med sin docka och barnvagn. Det blir en lugn kväll i soffan. Inatt måste vi in till stan igen för att hämta K. Ibland, men ytterst få gånger är det nackdel att vara bosatt utanför stadskärnan. Tur att S har så lätt för att sova i bilen så hon märker knappt om sitter i bilen eller ligger i sängen.

Nu ska jag ta och leka med världens sötaste unge. Pssst, härligt att komma hem och få stora varma kramar av hennes. Så himla mysigt att känna hennes små barnarmar runt ens hals. Absolut bland det bästa.

Önskar er en fin fredagkväll!

Så kaosartat såg det ut på mitt arbetsbord på jobbet strax innan jag gick hem från jobbet idag.

Kaos! Papper överallt.

Uppstädat

Redo för jobb på måndag igen

2 kommentarer:

Lina sa...

Trevlig helg! Att ta helg är ju bland det bästa när man jobbar och kan tänka det är ännu härligare när man har barn! Kram

Linda sa...

Inskolningsdagen gick bra, tack och lov. Det är så skönt att det har fungerat bra. Hoppas ni har en härlig fredagkväll!