tisdag 3 april 2012

A busy sunshiny Tuesday

Frukosten är avklarad. Dagen ser ut att bjuda på fint väder. Jag hoppas bara att den kalla vinden som har härjat de senaste dagarna har lugnat ner sig.

Om ett par timmar ska jag och Myran köra till Andys Lekland i Kristianstad. Där ska vi träffa bästa M och hennes dotter S. Det ska bli kul att röja på Andys idag. Efter Andys tar vi en en runda på stan i Kristianstad. Jag måste köpa nya vårskor till Myran och tänkte kolla om de har några snygga på Vincent. Funderar även på att besöka nåt blomland och köpa blommor att plantera utomhus. När alla ärenden är klara hämtar vi upp maken. Han jobbar ju i Kristianstad. Därefter kör vi och storhandlar så har vi det gjort för den här veckan. Gott!

Igår var Myran duktig och dukade bordet inför vännernas besök. Hon var duktig. Så här såg det ut.

Utöver tallrikar och glas la hon ut servetter, skedar och koppar. Duktig tjej!

2 kommentarer:

Fröken M sa...

Det låter som om ni får en riktig TOPPEN dag :)
Vi bor granne med ett lekland och är där ganska ofta, men frågan är vem som egentligen har roligast när vi är där...
Viggo eller jag ;)
kram

Sofie sa...

Det låter som ni har haft mycket att stå i idag! men roliga saker! hittade du några nya vårskor och blommor?! Det lutar åt att vårt hus blir typ gräddvit med vita knutar, är ju tyvärr väldigt vanligt med den färgen runt oss här, men men får piffa till det mer lite roliga blommor och annat färgglatt i trädgården!