onsdag 18 april 2012

Koppor eller inte koppor, det är frågan

Jahapp imorn har det gått exakt två veckor från att Myran utsattes för vattkoppssmitta. Blir intressant att se om det bryter ut imorn eller helgen. Idag har hon inte haft aptit varken hemma eller på förskolan. Verkar ha nån form av blåsa i munnen. Svårt att se dock. Så vi får se helt enkelt imorn hur det ser ut.

2 kommentarer:

Lina sa...

Läste senast när vi hade det på jobbet att det är 14-21 dagars inkubationstid så tyvärr är ni nog inte säkra än :( Skulle vilja att H fick det på ett sätt, skönt att ha det gjort och det sägs ju bli lindrigare desto yngre d är. Men samtidigt väntar vi gärna ett tag till, har redan vart så mycket vab och det kan ju ta ett tag innan kopporna går över....

Har ni några planer för helgen ännu? Jag ska på tupperwareparty på sö igen, annars inte så många planer, hoppas på fint väder så vi kan vara ute en massa!

Kram

Lina sa...

sv:tack, älskar verkligen havet så njuter varje gång jag är ute och går :)

Nee huset va nog inget för oss, inte just nu iaf. Fanns både för och nackdelar (som med allt annat) Det har legat ute ett bra tag så om det e kvar efter sommaren kanske kan man buda mindre än de begär.

Receptet kommer upp under morgondagen :) oslagbart med nybakat bröd när det fortfarande är lite varmt:)

Kram