torsdag 10 februari 2011

Är det nu jag ska sätta hockeyhjälm på Smillas söta lilla huvud??

Ajajajaj det stackars söta lilla huvudet kommer att få sig några smällar. Smilla har börjat så smått att förflytta sig mellan möblerna och ibland tycks hon glömma bort att hennes balans inte riktigt är med henne så hon släpper taget och drattar omkull. Hon har inte klurat ut det där med att sätta sig ner försiktigt än. Ibland när hon drar sig upp mot möblerna eller mig får hon syn på nåt annat som är intressant och då bara släpper hon taget med resultatet OUCH! Så ska jag sätta en ful hockeyhjälm på hennes huvud nu ;) ? Stackars unge! Nä hon får helt enkelt lära sig via livets hårda skola att dimpa ner på ändan på ett mjukare sätt. Så vi skippar den fula hockeyhjälmen.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Hej! Och tack för titten! Har sträckläst både den här bloggen och din gamla ;-) Så fina bloggar! Och vilken söt Smilla du har!

När åker ni till Thailand och vart ska ni? Hoppas ni har en fin kväll, kram Jenny

Johanna sa...

Haha, ja nu börjar en jobbig tid för ditt stackars mammahjärta! För det blir inte bättre när de väl lärt sig stå o gå ordentligt, då blir de istället alldeles för självsäkra o ska springa o klättra också. För första gången på VÄLDIGT länge så har Linnéa inte ett enda blåmärke i ansiktet. Annars har de avlöst varandra.

Min mammas väninna hade faktiskt vadderad hjälm på sin dotter, men det känns inte riktigt normalt.... =)

Kram!